Hvad er et TalentUdviklingsark

Et talentudviklingsark er et ark der sætter dig i stand til at udvikle dit talent og det medfølge de fleste E-kurser som en del af dit køb. Jeg giver dig mulighed for selv at arbejder videre og udvikler processen fra E-kurset – Trin-for-trin kan du læse hvordan du kan gøre for at udvikle dit talent. Din læring fortsætter ud over E-kurset og gør dig i stand til selv at udvikle dig. Talentudviklingsarket ligger sammen med materialelisten og Trin-for-trin guiden.

Hvorfor får jeg ikke bedsked om alle opdateringer fra Netværket på facebook?

Oplever du at opdateringer fra Netværket går hen over hovedet på dig fordi du simpelhent ikke får besked om dem, så kan du løse dette ved at rette indstillingerne i notifikationer du får fra gruppen. For at få alle opdateringer, skal notifikationer være indstillet til Alle. Se guiden via dette link.

Hvordan får jeg let adgang til netværket for KreativtTalent.dk på facebook?

Ønsker du at deltage i et netværk hvor vi sammen udvikler talentet til nye højder, hvor andre talenter og din underviser kan give feedback? – Så hop ind på facebook og ansøg gruppen Kreativt Talent. Det eneste det kræver er at du har modtaget materiale – gratis eller ej – fra www.KreativtTalent.dk. Det gøres let ved at købe en af undervisningsvideoerne eller skriver dig op til nyhedsbrevet.

Kan jeg få netværket KreativtTalent på facebook lige ved hånden?

Sæt gruppen i favoritter hvis du ønsker let at kunne finde den og fastgøre den i din venstre menu. På den måde forsvinder den ikke i mængden af grupper hvis du ikke er, lige aktiv altid. Den bedste måde at holde sig opdateret i en gruppe, er at sørge for at være aktiv ved at kommentere og dele indhold, men lad os indse det, du kan ikke være lige aktiv alle steder, men det betyder ikke at du skal gå glip af fantastisk indhold fra KreativtTalent.dk. Hent den nemme guide her

Hvordan åbner jeg en Zip-komprimeret fil?

Gem filen på din computer. Højreklik på den og vælg “Udpak alle…”

Jeg har mistet min undervisningsvideo, kan jeg hente den igen?

Du kan altid hente linket til undervisningen, ved at klikke på linket i den mail du modtog efter købet.

Hvad gør jeg hvis jeg har mistet min E-mail med download linket?

Udfyld kontakt formularen nederst på siden og jeg vil sende en ny E-mail til dig.

Hvordan downloader jeg undervisningen?

Du har modtaget en e-mail med et link til din undervisning. Klik på linket og gem filen på din computer.

Skriv til mig her…

Har du spørgsmål til dit køb, undervisningsmateriale eller tekniske udfordringer i forbindelse med dette, kan du hente hjælp i FAQ – Ofte stillet spørgsmål – eller rette en henvendelse i her.

Dobbelttjek altid om E-mailen er korrekt da det er den eneste mulighed for svar – besvarelse kan tage 3-5 hverdage.

 Kom tættere på 
 – med de sociale medier

facebook_128_blackinstagram_128_black

Få dine kreative indspark fra din Underviser 
Helen Nielsen på både Facebook og instagram